Favoritlåt♥

Unerbar låt. Och hennes hesa röst gör ju allt.

Vad kan det vara?

Jag har beställt något. När beställde jag det? Vad är det jag beställde? Hur mycket kostade det?

Jag är lite smått hyper. Vill så gärna få den/det någon gång!









Vad är oddsen?

Vad är oddsen? Är det något speciellt idag som jag har missat?
Snart kommer jag skriva om min jul :)

Sidan 58 av 435

På måndag klockan 9.00 ska jag redovisa boken. Den är skriven på engelska. Handlar om Emma och Dexter. Aka Em och Dex. Jag är på sidan 58.

Den är 435 sidor lång.

Önska mig lycka till.


Inte för att jag förtjänar det. Men ändå. Och, Markus. (Min engelska lärare Markus) Du ska inte läsa detta. Om du nu skulle läsa min blogg vilket inte är så troligt.



Svar!

Lite tråkigt om ni inte skriver er egna blogg, om ni nu har någon. Annars så svarar jag såhär på kommentarer!



Tack så mycket! :D Tycker om den ganska mycket! ;D

Om ni själva vill ha en sådan, gå då in på www.count.nu Bara att klicka på länken så kommer ni dit! :D Ni kan välja egen färg på bakrunden, samt typsnitt och så :D

Visste ni btw, att det är 9 dagar kvar till julafton?

Romarriket.


Det håller jag på med. Om ni ville veta liksom.

Fullt upp!

Vet inte hur jag ska hinna klart med allt innan jul! Men, det känns inte som att jag har så många arbeten kvar? Faktiskt. Är nog 3-4 stycken. Känns bra. Tror jag. Sen när jag kollar exakt hur många jag har så har jag säkert 35634 antal arbeten kvar! Fy fan.

Därav dålig bloggning. Men, egentligen. Vem bryr sig om jag har en hel del jobb i skolan? Det har dom flesta innan jul. Håller dock på med en till blogg, och sen så har jag ett nyårslöfte. Sen så har jag en julklapp kvar att köpa. Det känns bra. Inte så mycket kvar precis!
Torsdag nästa vecka innebär fika med en brud som jag inte har träffat på länge. För länge sen! Så, det ska bli härligt att träffa henne igen!

Då har man ÄNTLIGEN jullov! Så himla skönt! Lär väl behöva jobba en jävla massa då också, men. Det tar vi då. I mellandagsrean så ska jag handla som fan. Det kan ni slå er i backen på!
Nej, nu ska jag spåna vidare på min tidslinje jag ska göra. Vi hörs!

Fick en julklapp av skolan idag. En ny väska. Mer reklam. Tummen upp för det!



Fulaste ever.

Riktigt ful är jag :)

1 av 3!

Och min tå är det rött nagellack på. Skulle se hur många lager jag skulle behöva måla. Så, därav den röda tån. Nu slipper ni fråga om det :)

Snö♥

Nu har vi fått en massa snö! :D Så sjukt awesome. Och det har bara snöat mer och mer idag! Ett tag så blev jag rädd. Trodde att det regna, men det var snö♥

Imorse när jag vänta på bussen så såg det ut såhär:
Så underbart♥

Om mig

Min profilbild

Malin Andersson

Jag är en 18 årig tjej som är bosatt i Västerås. Till hösten så ska jag börja årskurs 3 på gymnasiet. Det är kul och skrämmande. Här i bloggen så får du läsa om allt möjligt. Du får följa mitt liv helt enkelt. Om du behöver kontakta mig, skriv då till: [email protected]

bloglovin
RSS 2.0