Pics from today

Okej. Överskriften får vara på engelska? Kapich? Great!


Cute? Naaah!



Before..


After!

Nice? :D



Don't forget that you are unique, just like everyone else..

This is what I bought today:





Yeah, I guess you get it. It's the jeans.

And, the pics on the nail polish will be here later.

Gosh, I really need to stop writing in ENGLISH!

Men, jag har ju fått fetcish för det!

What you are looking for has been here all the time ♥

Going to twon wit my sister! Så, ni får lite fjant bilder på mig så länge. Och jag mina bröst syns. Men ärligt talat. Jag orkar inte bry mig. As I said. I don't care if you can see them..

Ja, jag har fetich för engelska. Cuz, I think it's fun.
Men iaf! Nu kommer det bilder!
Drying my hair!
Sexy bitch number 1.
I'm beautiful. Or not.
Hey, Look a fucking retard!
That's enough for now!
Catch up with ya later! In swedish I hope.

Vissa killar vill ändra på hela dig, den rätta vill bara ändra ditt efternamn.

Nu har jag suttit i några timmar och spelat sims 3. Tog en paus nu, men ska nog snart börja igen ;)

Sitter just nu och funderar på vad jag ska köpa imorgon :D Har ju pengar kvar efter att jag har laddat min mobil, och efter att jag har lagt undan pengar till Nattis födelsedagspresent!
Så, just nu sitter jag och funderar på vad jag ska köpa, och vad jag behöver. Behöver ju sjukt mycket, men ja. Det var så länge sen som jag handlade något nytt! Men, denna gång så ska jag tänka riktigt noga. Ska kolla på HM om dom har billiga Jeans som sitter bra. I sånt fall så ska jag nog köpa dom, om dom sitter bra. Sen ska jag nog kolla på den där Cardiganen som finns också.
Känner mig sjukt taggad! Ska försöka komma hem med 2 par jeans! Kan knappt vänta!

Nej, men nu ska man väl hjälpa sin syster med hennes läxa..
Vi hörs! :)

Fiasko..

Vilket fiasko säger jag. Fy. Blir inget ”renovera” akvarium.. Gruset som jag skulle köpa fanns inte. Växterna var fula. Jefla skit! Jaja..

 

Nu ska jag installera Sims 3 på min data. Och spela lite ;) Men, är det på tok för segt så kommer jag avinstallera! Vill inte ha en seg data.


Vi hörs! :)


Klar!

Hehe! Sitter här nu och fjantar mig framför min cam. Asså, fotar en massa skit i Photo booth.

Helt klar nu. Eller ja, nästan. Missade nyss den ena bussen, så måste ta 36 bussen härifrån. Hoppas mamma är okej med det!
Sminkad och allt!
Måste noppa mina ögonbryn när jag kommer hem..

Studiedag idag!

Sitter i min säng och kollar på tv. Ganska pigg idag, men det är ju självklart! :D

Jag ska ju till Hälla idag :D Och, jag har studiedag! ;) Det tackar man inte nej till.

 

Så, idag blir det en massa fix med akvariet :D Älskar verkligen att pyssla med akvariumet!

 

Nej. Nu måste jag ta en dusch! Vi hörs hörni! :D


I will be..

Dagen idag började klockan åtta. På morgonen då. Men. Nätverket i skolan var nere på morgonen. Så, när jag kom hem så gjorde jag inlägget tidsinställt ;)

 

På morgonen så pratade jag med Matematikläraren Börje. Han jobbar på en annan skola också, men såg att det behövdes här också. Så han erbjöd sig! Riktigt schysst :D I alla fall, det kändes lite sämst men de första 45 minuterarna av mattelektionen så var jag helt själv.  Fast, jag klagade inte! Jag är så fruktansvärt seg i kolan, så att jag fick ha en privatundervisning i matte satt inte helt fel!

 

Men, efter 45 minuter av lektionen så kom C dit. Suck.. Jag som tyckte att det var så skönt att ha privatundervisning!

 

Efter det så väntade jag tills VL kundcenter skulle öppna. Var tvungen att ladda busskortet.. Fanns inte tillräckligt med resor kvar. Efter det så drog jag hem.

 

Väl hemma så diskade jag och dammsög i kök och vardagsrum. Sen så fixade jag mat. Blev Idealmakaroner och korv! Mamma blev så glad när hon såg att jag hade diskat! Fast, att jag dammsugit fick jag säga själv ;)

 

Nu är ju denna vecka slut för mig i alla fall! :D Så sjukt skönt! Har studiedag på torsdag och på fredag! Imorgon så ska jag ut till hälla med mamma, ska fixa akvariumet och sånt! Ska bli kul! :D

 

Nej, nu ska jag kolla runt lite på nätet. Chilla lite bara :)

 

Ha det bäst!


Tävling!

Jag är med och tävlar hos vadfanskajagheta.se! Där jag får välja ett par valfria Uggs från Uggsfashion.com.

Var med du också vettja! :D



Nätverk nere..

Tänk vad vi är beroende av nätverk egentligen. Sitter nu i skolan, och öppnade precis pages. För, skolans nätverk ligger nere.

Lärare är frustrerade, elever är frustrerade. Elever tar ut ilskan på varandra eller på lärare. (Inte genom att slåss, utan att vara allmänt trött på allt..) Man blir ju irriterad, även jag. Tycker synd om lärarna som måste stå ut med irriterade elever som inte har nätverk. En lärare har vart på skolan sen halv 7 för att förbereda sin lektion. Så fanns inget nätverk. Allt han skulle ha förberett till klockan 8.

En annan lärare säger att han har nätverk, men denna lärare jag pratar om är så irriterad att dom tror att han har gjort en back up till sig själv. Tänker inte nämna några namn dock!

 

Om 7 minuter ska min matematiklektion börja och skolan ekar tom. Vi har inget nätverk, så jag vet inte om dom har ändrat dag eller inte.

 

 

Jaja! Vi får se vad som händer idag!


Om mig

Min profilbild

Malin Andersson

Jag är en 18 årig tjej som är bosatt i Västerås. Till hösten så ska jag börja årskurs 3 på gymnasiet. Det är kul och skrämmande. Här i bloggen så får du läsa om allt möjligt. Du får följa mitt liv helt enkelt. Om du behöver kontakta mig, skriv då till: [email protected]

bloglovin
RSS 2.0