Kom på mig själv..

Sitter i sofffan i vardagsrummet och saknar min pojke♥

Jo, jag kom helt på mig själv.. Jag satt och kolla igenom x antal bloggar som jag följer. Och tänkte: Tråkiga människor som aldrig uppdaterar. Sen kom jag på att jag måste vara minst lika tråkig jag. Jag menar. Hur ofta uppdaterar jag? Egentligen.. Näe. Tänkte väl det!

Dagen idag har verkligen varit kaos.. Huvudsaken är väl i alla fall att dagen kommer sluta, helt okej? Åkte till veterinären med min kanin Mira idag vid 6 tiden.. Var sjukt nervös. Väl där så kom vi in ganska snabbt ändå. Vi var i alla fall inte sena! Men å andra sidan så kommer jag sällan. Väldigt sällan sent.

 

Veterinären kom fram till att min tös har täppta bihålor och en ögoninflamartion på vänster öga. Så, ögondroppar som hon ska ha i 7 dagar 3 gånger dagligen och pensilin till nosen i 10 dagar 2 gånger dagligen. Det kan hända att nosen är liiite segare. Så, vi kan öka behandlignstiden med 7-10 dagar. Men vi provar först 10 dagar♥

Dock så känner jag på mig att jag inte kommer vara särskilt populär sen.. Det finns ju inget värre än att tvingas i medicin.. Eller? ;)


Känner mig fattig.. Men, allt för att min prinsessa ska må bra! Inte sant? Min lilla tönt <3

 

Bara jag som älskar hennes ögonfärg? Och, ja det är jag som står i bakgrunden.. <3


Det kallas klar med uppsatsen!

Japp. Jag är klar. I ungefär 1 timme nu. Och det känns. Så jävla underbart!


Fattar verkligen inte att jag är klar. Jag menar. Det tog så SJUKT många timmar/dagar. 3-4 dagar att bli klar. Det hade blivit så mycket lättare om man fick skriva egna åsikter i faktan. Men det får man ju inte, det vet jag. Så, nu har jag en liten paus. Sen ska jag iväg.

Älskar att det är så varmt ute nu så att man slipper den feta vinterjackan. Äntligen så kan jag ha min jeansjacka. Och helt ärligt. Trodde verkligen inte att jag skulle kunna ha en grön tjocktröja under!

Nej, nu ska jag gå och vara social med familjen. Eventuellt skissa lite på en annan uppgift.
Vi hörs när jag kommer hem!





Smått panik

Har panik. Vareviga dag. Imorgon minskar den väl. Hoppas jag.

Då ska uppsatsen in nämnligen. Så mycket måste göras. Ska även hinna träffa kompisar och allt. GAH! Nu tänker jag fan bara skriva skiten och sen lämna in den. So what om jag får IG jag har i alla fall gjort den, inte sant?!
Sen så kan man äntligen fixa allt annat.
Vi hörs imorgon igen.

Perfektionist

Jag är en perfektionist. Eller, ja inte helt men på vissa saker.


Tillexempel skolarbeten. Jag vill att det ska vara perfekt. Och det tar påtok för mycket tid. Eller, snarare lång tid innan jag blir nöjd. Innan jag tycker att det är bra. Som min uppsats. Jag har skrivit om den 3 gånger. 3 gånger. Det är 3 gånger för mycket. Min mentor sa att jag inte ska sätta upp för höga mål, och att jag ska bli mer positiv. Och det är ju lätt när man har gjort på samma sätt i 10 år!
.
Det är dock väldigt sällan som jag blir nöjd med saker. Nej, nöjd är fel ord. Det är sällan jag känner mig stolt över något arbete som jag har gjort. Och på något sätt så kan jag jobba i grupp ändå liksom. Jag vet att perfektion aldrig kan uppnås. Och ändå så strävar jag efter perfektion. Det är så konstigt.
Men, jag kan verkligen inte sluta. Det går bara inte.

Nu ska jag fortsätta på uppsatsen. Jag ska bli klar idag. Så är det bara.
Vi hörs igen när jag är klar med uppsatsen.

Yersinia pestis och Katy Perry

Sitter i soffan och jobbar på uppsatsen. Den måste bli klar innan onsdag.

Men helst INNAN tisdag. Eller, ja helst innan imorgon. Känner att jag måste sätta fart. Men det tog ju ett bra tag innan jag bestämde mig för vad jag skulle skriva om. Först var det ju politik. Men jag kom inte på något att skriva om där, så det blev så att jag skriver om digerdöden istället. Förhoppningsvis så kommer jag igång snart! Har ju skrivit en frågeställning och nu ska jag bara ta och läsa all bakrundsfakta igen. Sen skriva den med egna ord och meningar. Sen ska jag skriva analysen.
Sen ska man göra allt annat. Som inledning osv. Det kommer nog bli bra. Hoppas jag. Bakrundsfaktan och analysen med egna åsikter kommer nog bli lättas. I think.
Borde nog sluta lyssna på musik också. Det kan ju vara så att det underlättar. Men. Jag vill inte sluta lyssna.

Så är det bra! Bjuder på en bild på mig när jag var i Romme. Ja, jag vet att jag åkte i barnbacken! Men jag har aldrig åkt skidor eller snowboard. Och ni som är vana snowboardåkare ni vet ju hur svårt det är i början. Men det var fett kul ändå.
Och här är då bilden.

Bra kost?

Sockerkaka.

Men även känd som lunch och kvällsmat.

Alvedon och Allergitablett..

Nu tar jag en alvedon och en allergitablett! Sen lägger jag mig. Tror jag börjar bli sjuk..


Ja, två fina tabletter.

Project Runway ♥

Who will be the winner? Vem/Vilka är din favorit/favoriter?

Allahjärtansdag

Present jag fick av mamma!♥


Hmm..

Något trasigt. Great.


Måste gå tillbaka till affären. Och kräva nya skor. Köpte dom ju i höstas!




Om mig

Min profilbild

Malin Andersson

Jag är en 18 årig tjej som är bosatt i Västerås. Till hösten så ska jag börja årskurs 3 på gymnasiet. Det är kul och skrämmande. Här i bloggen så får du läsa om allt möjligt. Du får följa mitt liv helt enkelt. Om du behöver kontakta mig, skriv då till: [email protected]

bloglovin
RSS 2.0