Körtelfeber eller halsfluss?

Imorgon ska jag till läkaren igen. Var där i tisdags och gjorde ett halsprov då jag har fruktansvärt ont i halsen och under hakan så är det 2 "kulor".

Jag kan inte äta någonting, måste sova med öppen mun annars så kan jag knappt andas. Har feber och ena stunden så fryser jag så jag hackar tänder. För att 10 minuter senare svettas så att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Jag däckar ofta om dagen och vaknar 2-3 timmar senare. För att vara helt slut 30 minuter senare.. Därav den dåliga bloggningen.. Bra start på det allra sista sommarlovet va? ;)

Dålig dag..

Igår morse så vaknade jag med halsont. Imorse så vaknade jag och jag hade svårt att andas. Det rosslade lite och jag fick anstränga mig för att andas.
Tog dock en allergitablett då jag trodde det var pga allergin, men det blev bättre sedan efter en bafucin.
Mamma ringde läkaren och jag fick en tid klockan 2. 
 
Men, tyvärr så var halsprovet jag gjorde negativt så vi vet fortfarande inte vad det beror på. Läkaren misstänker halsfluss så om det inte är bättre på torsdag morgon så ska jag dit. Igen.. Och som om inte det var nog. När jag åt frukost imorse så lossnade den prosvisoriska tanden igen.. Men jag tänker fan inte gå till tandläkaren. Det orkar jag inte. Jag är sjuk och smittar. Great! 
 
Så det är helt onödigt att gå till tandläkaren nu eftersom att jag ändå ska dit onsdag nästa vecka. Åh. Jag hoppas så att halsen är mycket bättre imorgon!
 
Nej. Nu ska jag gå och ta mer glass. Vi hörs! 
 

INKÖPT!

 
Och sedan 2 hinkar till Akvariet, 10 liters. 

Erikslund - 25 juni

Snart så bär det av till Erikslund.. Kul att åka dit, men tråkigt att göra av med pengar.. Jag har ju grymt mycket jag måste köpa till akvariet.. 
 
Några exempel är nya sugploppar till pumpen, (Ida fick mina då hennes var helt slut? ) 
 
Slamsugare, termometer, medel till att starta upp ett akvarium and so on. Och, växter.. Men! Jag måste veta vad jag ska ha för fiskar också! 
 
 
Nej, nu ska jag springa till bussen. Vi hörs! :)

True


Godmorgon!

Vet ni vad jag ska göra idag? Ingenting. Bara slappa och ha det bra :) Nyss så kollade jag på sommarlovsmorgon och precis när jag skulle stänga av så blev det Ronja Rövardotter! Åh, jag har längtat i flera veckor tills jag kan se det. Men, våran DVD är sönder och vi har ingen VHS. Visst, man kan ladda ner. Men det är en skoldator så jag får inte göra det..

Nu ska jag kolla på min älskade film ♥

Don't forget that!

Happines is a mood,
Not a destination. 

Trött.se

Ska bli så otroligt skönt att få sova ikväll! Men jag är inte klar än. 
 
Nu så har jag i alla fall ställt dit alla möbler där dom ska vara och lagt alla rena kläder i byrån. Nu ska jag kolla på reprisen från sommarlovsmorgon och äntligen få använda datorn ;) Har knappt använt den idag så det ska bli riktigt skönt att få ta det lugnt ett tag. Efter sommarlovsmorgon så ska jag dammsuga mitt rum - igen... Och efter det så blir det dags att duscha ur mitt akvarium och fixa till det som jag kan fixa med det. För, på måndag så ska vi antingen till Erikslund eller Hälla och fixa grejer till mitt akvarium. 
 
Vad jag ska köpa kommer jag inte säga, utan det får ni se bild på sedan ;) 
 
Igår var det så otroligt fint väder här, så min kanintös fick komma ut och skutta i gräset. Hon gillade dock våran rabatt mest. Där kan man ju skvätta jord överallt! Kolla så nöjd hon blev, den lilla tönten.. 
 
 
 
Men jag älskar henne ändå ♥

Städdag!

Hellu! Ja, jag lever. Tro't eller ej!

Håller på att städa mitt rum. Började vid halv 11 imorse och är fortfarande inte klar. Men det beror på att jag storstädar mitt rum. Torkar lister osv. Så alla möbler åkte ut ur mitt rum! Och det var inte planerat att jag skulle möblera om, för i sådant fall hade jag tagit förebil. Men mitt i allt så bestämde jag mig för att passa på att möblera om!

Så, det lär väl bli efterbild i alla fall :) Nej, nu måste jag fortsätta. Var tvungen att vila lite efter maten. Vi hörs!

Tävlar hos Isacsmamma!

Jag tävlar hos isacsmamma om ett av tre halsband ifrån CBE
 
Tävla du också! Klicka på bilden för att komma till tävlingen! 

Om mig

Min profilbild

Malin Andersson

Jag är en 18 årig tjej som är bosatt i Västerås. Till hösten så ska jag börja årskurs 3 på gymnasiet. Det är kul och skrämmande. Här i bloggen så får du läsa om allt möjligt. Du får följa mitt liv helt enkelt. Om du behöver kontakta mig, skriv då till: [email protected]

bloglovin
RSS 2.0